Pelle Mariann - Először nem hitte, de kipróbálta a Slim fogyasztó kapszulát!

Pelle Mariann
BUDAPEST — Először nem hitte, de kipróbálta, és úgy látszik, működik. Pedig Peller Mariann nem az a nádszálvékony alkat, aki bármit megehet, mégis fogy. Folyamatosan diétázik, mozog, és most elárulja, mit szed a karcsúság érdekében.
– Szkeptikus voltam, mert eddig nekem egyetlen tabletta sem hatott – mondja Mariann. – Az étvágycsökkentő tablettától farkaséhes lettem. Most viszont már negyedik hete szedem az édesgyökér-kivonatot tartalmazó kapszulát, és ez működik. A harmadik héten indult el szépen lassan a fogyás.
Húzzunk bele! Mariann hetente négyszer is edzi testét
Az édesgyökér kivonata egy flavonoidfajta, ami állítólag képes kikapcsolni a hízásra hajlamosító gént, illetve elnyomja a működését, bizonyos tulajdonságait. Valószínűleg a magyarázatom nem túl tudományos, de legalább érthető. A karomon és combomon látszott először a fogyás, amiért úgy küzdök az edzésen, hogy megőrülök. Mariann a tabletta mellett sem lustult el, ugyanúgy, ahogy eddig, heti három-négy alkalommal jár konditerembe.
– Pedig a kedvenc sportom az alvás! – nevet Mariann. – Igazából a tárogatást szeretem, ami a far- és a külső combizmot erősíti. Annak, aki a fekvőtámaszt kitalálta, csak gratulálni tudok! Azt utálom! Állítólag ez az édesgyökér-kivonat akkor is hat, ha nem csinálsz semmit. De én azt hiszem, soha nem szabad nagy szénhidrátadagokat magunkba tömni, és zsíros kajákban tobzódni.
Ha édességre vágyom, a saját készítésű krémtúrómból – sovány túró, tejföl, édesítőszer, gyümölcs – eszem fagyigombócnyi mennyiséget.

Név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Telefonszám:
Email:
Slim Flavin7+ 100db kapszula 9900.-Ft
Flavin H7 Glabridin 100ml 2000.-Ft
Flavin H7 Glabridin 8x100ml 11500.-Ft
Flavin H7 Glabridin 16x100ml 21000.-Ft
Hoodia kapszula 100 db 11000.-Ft
Hoodia kapszula 250 db 24000.-Ft
Édesgyökér kapszula 30 db 750.-Ft
Édesgyökér kapszula 100 db 1950.-Ft
Megjegyzés vagy információ kérése:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés: